Adriana Săftoiu, candidatul PNL la Primăria Capitalei

  •  
  •  
  •  
  •  

Adriana Săftoiu este propunerea PNL pentru înlocuirea lui Ludovic Orban pentru lupta electorală de la Primăria Capitalei, conform unor surse politice citate de România TV.

Adriana Săftoiu urmează să se bată cu Gabriela Firea pentru funcţia de primar general al Capitalei. Sursele citate de România TV arată că Vasile Blaga a insistat ca premierul din umbră al PNL, Cătălin Predoiu, să-şi asume candidatura pentru Bucureşti, însă liderul liberal a refuzat această competiţie electorală.

Cătălin Predoiu a obţinut de la Klaus Iohannis susţinerea pentru a rămâne premierul din umbră al PNL. Potrivit surselor politice, Predoiu s-a temut foarte mult de această competiţie electorală pentru că în situaţia în care pierdea Capitala ar fi fost scos din jocul politic şi ar fi pierdut poziţia actuală de premier din umbră al PNL.

Liberalul Ludovic Orban a declarat luni că, în urma anchetării sale de către procurorii DNA, își retrage candidatura de la alegerile pentru funcția de primar al Capitalei și că va demisiona din conducerea PNL, dar și din funcția de vicepreședinte al Camerei Deputaților.

“Nu este niciun fel de problemă legată de resursa umană din PNL. Credeţi-ne avem resursa umană  pentru a câştiga Primăria Capitalei. E într-adevăr o problemă că renunţăm la o candidatură care, la acel moment, era unica care putea bate PSD, dar PNL are multe alte variante cu care să vină în faţa bucureştenilor”, sublinia Alina Gorghiu.

Sursa: romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *