AIESEC Constanța recrutează!

  •  
  •  
  •  
  •  

AIESEC2Organizația internațională de tineri, AIESEC  anunță că în această perioadă desfășoară, la Constanța, o campanie de recrutare a noilor membri.

”Acum ai ocazia să aplici pentru cea mai mare organizaţie de tineri din lume! AIESEC Constanța recrutează!”, se arată într-un comunicat al organizației.

”Oferim tinerilor experiențe practice prin care pot învăța cum să construiască un proiect, să îl planifice și să îl ducă la bun sfârșit, dar și să muncească în echipă alături de alți studenți implicați. De asemenea considerăm că experiența de voluntariat este una avantajoasă, având în vedere că în zilele noastre această activitate este foarte căutată de angajatori”, spune Octavian Dinu, președinte AIESEC Constanța.

“Consider că am acumulat foarte multă experiență până acum în AIESEC și doresc să ofer această oportunitate și altor tineri. Abilități ca vorbitul în public, organizarea timpului, sau administrarea de proiect sau tehnicile de vânzări sunt necesare aproape în orice domeniu vor alege aceștia să își construiască o carieră”, precizează Vasiliu Vlădut, vice-președinte de Resurse Umane în AIESEC Constanța.

Înscrierile se pot face până la 3 martie, accesând formularul de aici, sau la sediul organizației, în Campusul Universității Ovidius, Corp A, Aleea Universității, nr. 1, etajul  1.

AIESEC este prezentă în 127 de țări și teritorii, iar în România este prezentă în 16 centre universitare. AIESEC oferă tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, prin intermediul stagiilor de voluntariat și al experiențelor internaționale, practică profesională și îi ajută să își dezvolte abilități de leadership, benefice unei viitoare cariere profesionale.

AIESEC a fost fondată în 1948, iar în Constanța este prezentă din 1991. Tinerii pot asimila abilități de lucru în echipă și conducere a unei echipe, dar și experiență în domenii precum time management sau project planning prin schimbul intercultural de experiență.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *