Acasă > Comunicate > Ajutoare pentru victimele inundațiilor din județul Galați

Ajutoare pentru victimele inundațiilor din județul Galați

Joi, 24 octombrie, elevii Liceului Teoretic Internațional de Informatică, împreună cu reprezentanți ai Fundațiilor Tuna și ”Kimse yok mu?” au împărțit ajutoare victimelor inundațiilor din luna septembrie, din comuna Cudalbi, jud. Galați.

În perioada 1 – 16 octombrie școlile din cadrul Lumina Instituții de Învățământ, împreună cu Asociația de prietenie Româno-Turcă, Fundația Tuna și Fundația ”Kimse yok mu?” au strâns fonduri în campania ”Galați Flood Relief Appeal”. În cadrul Liceului Internațional, clubul Community Service, prezidat de prof. Claudia Bosoancă, a organizat un târg cu produse culinare de patiserie, dăruite de elevi, profesori și părinți, care au fost vândute cu mare succes în cadrul școlii. Suma astfel strânsă s-a adăugat fondurilor strânse în celelalte școli Lumina și au fost folosite pentru a se cumpăra alimente, perne, pilote și covoare pentru persoanele care au pierdut totul în septembrie.

Elevii Mihai Radu Duca, Ana Enache, Veronica și Cassandra Gorcea, alături de prof. Elvir Amet, au umblat din casă în casă, i-au cunoscut pe oameni, au aflat mai multe despre necazurile lor și au participat la distribuirea ajutoarelor. Elevii, membri ai clubului Community Service ce funcționează în cadrul Liceului Teoretic Internațional de Informatică,  au fost foarte impresionați de urmele devastatoare lăsate de furia apelor, de schimbările petrecute în viețile oamenilor cu care au discutat, de micile sau marile drame ale fiecăruia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *