vineri, 14 august 2020
Acasă > Monden > Al Bano şi Romina Power, din nou împreună pe scenă, după 14 ani de la divorţul lor

Al Bano şi Romina Power, din nou împreună pe scenă, după 14 ani de la divorţul lor

Cântăreţii Al Bano şi Romina Power vor cânta din nou împreună, pe 17 şi 18 octombrie, la Moscova, după 14 ani de la divorţul lor şi la 18 ani de când cei doi artişti s-au aflat împreună ultima oară pe aceeaşi scenă, informează presa italiană.

Al Bano şi Romina Power se vor reuni pentru două concerte pe care le vor susţine la Moscova.

Cântăreţul italian, care în Rusia este un star, fiind supranumit “Maestro Felicità”, a convins-o pe fosta sa soţie să i se alăture pe scenă, în urma unor negocieri secrete intermediate de un om de afaceri rus.

În cele din urmă, Romina Power a acceptat să cânte din nou împreună cu fostul său soţ. “După tot ce s-a întâmplat, este totuşi tatăl copiilor mei şi bărbatul pe care l-am iubit şi este important să lăsăm în urmă vechile sentimente de ranchiună”, ar fi spus Romina Power, potrivit revistei Gente.

Al Bano, în vârstă de 70 de ani, şi Romina Power, în vârstă de 61 de ani, vor cânta la Moscova pe 17 şi 18 octombrie, în cadrul unui festival dedicat muzicii italiene, care va avea loc la Crocus City Hall, potrivit programului publicat pe site-ul acestei săli de concerte din Rusia.

Conform afişului de promovare al celor două concerte, Romina Power va fi “invitatul de onoare” al lui Al Bano în cadrul acestor show-uri.

Al Bano Carrissi şi Romina Power, cunoscuţi pentru melodii precum “Felicita” şi “Tu Soltanto Tu”, s-au căsătorit pe 26 iulie 1970 şi au divorţat după 29 de ani de căsnicie, precizând că dispariţia fetei lor – Ylenia Carrisi – i-a înstrăinat.

Ylenia Carrisi, una dintre fiicele cântăreţului Al Bano cu fosta lui soţie Romina Power, a fost descoperită în iunie 2011 într-o mănăstire din Statele Unite ale Americii. În 2012, autorităţile din New Orleans au confirmat că femeia descoperită anul trecut este Ylenia Carrisi, precizând însă că aceasta nu vrea să părăsească mănăstirea din Phoenix, Arizona, dup cum informa la momentul respectiv presa italiană.

Ylenia Carrisi, fiica cea mare a lui Al Bano şi a Rominei Power, are în prezent 42 de ani. La începutul anilor ’90, ea a renunţat la colegiul din Londra pentru a călători în jurul lumii. A început călătoria în America de Sud, iar, după câteva luni, a ajuns în New Orleans, unde i s-a pierdut urma. În ianuarie 1994, când a fost văzută pentru ultima dată, Ylenia Carrisi avea 23 de ani.

După îndelungi căutări care nu au dus la niciun rezultat, s-a crezut iniţial că tânăra s-a sinucis. O altă ipoteză a fost aceea că fata a fost răpită de traficanţi de droguri.

În anul 2009, când Al Bano a vizitat România, acceptând să fie ambasadorul Bucureştiului, a vorbit despre durerea unui părinte care-şi pierde copilul.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *