Al cincilea film din franciza animată “Ice Age” va fi lansat în iulie 2016

  •  
  •  
  •  
  •  

Filmul de animaţie “Ice Age 5”, al cincilea opus din această franciză de succes, produs de Fox Animation Studios şi Blue Sky Studios, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 15 iulie 2016.

Primele patru filme din franciza “Ice Age” au generat încasări de 2,8 miliarde de dolari în box office-ul mondial.

Precedentul film din această franciză, lansat în 2012 şi intitulat “Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă/ Ice Age: Continental Drift”, a obţinut încasări totale de 874,9 milioane de dolari, informează hollywoodreporter.com

Deşi studiourile Fox nu au dezvăluit deocamdată prea multe detalii despre al cincilea film din franciza “Ice Age”, presa americană afirmă că cei mai mulţi dintre actorii care asigură vocile personajelor principale – în frunte cu Ray Romano, care asigură vocea mamutului Manny – vor reveni în noul film.

Luna iulie 2016 a fost perioada rezervată iniţial pentru lansarea filmului “Anubis”, un alt proiect animat creat de Fox Animation în colaborare cu Blue Sky. Lansarea acestui film a fost amânată cu doi ani şi va avea loc pe 23 martie 2018. “Anubis” va fi realizat pe baza romanului omonim scris de Bruce Zick, despre blestemul unei mumii, care are ca rezultat o călătorie neintenţionată în lumea morţilor din Egipt.

În vara anului 2016 va fi lansat un alt film de animaţie, mult aşteptat, produs de Pixar şi Disney – “Finding Dory”, continuarea peliculei “În căutarea lui Nemo/ Finding Nemo”. Acest film va fi lansat pe 17 iunie 2016, în aceeaşi zi în care studiourile DreamWorks Animation vor lansa “How to Train Your Dragon 3”.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *