Acasă > Eveniment > Al doilea mandat i-a pus capac: Nicușor face apel la înțelegerea americanilor

Al doilea mandat i-a pus capac: Nicușor face apel la înțelegerea americanilor

Confruntat cu emiterea, în data de 4 septembrie, celui de-al doilea mandat de arestare preventivă, Nicușor Constantinescu a intrat în panică.

Doar astfel poate fi explicat gestul președintelui suspendat al Consiliului Județean Constanța de a adresa în aceeași zi, joi, 4 septembrie, un memoriu către procurorul general al SUA, Eric Holder Jr. în care acuză faptul că justiția română este controlată de Direcția Națională Anticorupție. Prin același memoriu, Constantinescu, pentru care există în acest moment două mandate de arestare preventivă, unul în dosarul refuzului verificării efectuate de către Curtea de Conturi și celălalt în dosarul nefinanțării Centrului Militar Zonal Constanța, solicită respingerea oricărei cereri de arestare care va ajunge în SUA pe numele său.
Rămâne de văzut dacă procurorii americani vor da curs solicitărilor formulate de Nicușor Constantinescu, atât timp cât reprezentanții la București ai SUA au susținut tot timpul că activitatea procurorilor DNA se desfășoară în condiții optime.

Sursă: mediafax.ro

Sursă foto: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *