“Alături de copilul meu fac o excursie în copilărie”

  •  
  •  
  •  
  •  

Activitatea creativă “Alături de copilul meu fac o excursie în copilărie” a ajuns la cea de-a 7-a ediţie. Numărul participanţilor se află într-o continuă creştere. Proiectul are ca scop îmbunătăţirea relaţiilor dintre copii şi părinţi prin joc. Astfel, părinţii înţeleg de la specialişti care sunt nevoile micuţilor şi ce trebuie să facă pentru a avea o relaţie cât mai bună.

“O dată la trei luni, la atelier participă și părinții. Copii își invită părinții alături de ei și petrec o oră, o oră jumate împreună într-un mod plăcut, realizează un obiect pe care îl iau acasă și care le va aminti de clipele petrecute împreună.” a declarat psihopedagogul Monica Purice.

Numărul participanţilor se află în creştere. Este firesc dacă luăm în considerare că părinţii îşi petrec prea puţine ore cu copii lor. Aici, sub coordonarea unui specialist, copii învaţă prin metoda jocului să facă diverse lucruri.

Sâmbătă, 12 aprilie, va avea loc activitatea cu participare părinte-copil, sub genericul “Alături de copilul meu fac o excursie în copilărie”.  Activitatea este organizată cu ajutorul și colaborarea Casei de Cultură din Năvodari.

Redactor. Sorin Hulubei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *