Aleargă pentru sănătate!

Crosul Ziua Olimpică „Aleargă pentru tine” se desfășoară an de an la Constanța, începând din 1987. Sâmbătă, 22 iunie, se va desfășura ediția 2013 a crosului Ziua Olimpică „Aleargă pentru tine”. Înscrierile vor începe la ora 8,45 la Sala Sporturilor din Constanța, iar startul se va da la ora 10.00. Traseul măsoară 5,2 Km. Punctul de sosire este în parcarea unui Mall de pe Bulevardul Aurel Vlaicu. În intervalul orar 10,00 – 14,00, Bulevardul Tomis va fi închis circulației. Prezent la conferința de presă premergătoare evenimentului, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, Claudiu Teliceanu, și-a exprimat încrederea că evenimentul, deschis tuturor categoriilor de vârstă, se va bucura de un succes deplin.

„Mulţumesc partenerilor noştri tradiţionali şi mă refer la Inspectoratul Judeţean de Poliţie care, practic, este parte a echipei DJST Constanţa, nu lipsesc de la niciuna dintre acţiunile pe care le organizăm”, a declarat Claudiu Teliceanu, director DJST Constanța.

Organizatorii se așteaptă la un număr mare de participanți, atât din Constanța, cât și din județele limitrofe. Alergători din Călărași, Tulcea sau Slobozia şi-au anunţat prezența la acest cros.

„Noutatea din anul acesta este faptul că vom da numere de concurs, şi toţi participanţii vor primi la START astfel de numere, pentru a avea garanţia că ei au şi plecat din locul START-ului şi nu au intrat la un moment dat pe traseu”, a declarat Mihai Orzan, director adjunct DJST Constanța.

Vor fi premiați primii trei clasați la feminin și masculin, cel mai tânăr, dar și cel mai vârstnic participant și cea mai numeroasă familie prezentă la start. Toți participanții vor primi tricouri care să le amintească de acest eveniment, dar vor fi, în primul rând, beneficiarii unei zile petrecute în aer liber, în compania sportului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *