duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > ALEGERI LOCALE 2016: Antrenorul echipei Gloria Buzău candidează la primărie

ALEGERI LOCALE 2016: Antrenorul echipei Gloria Buzău candidează la primărie

Fostul fotbalist Ion Viorel, în prezent antrenor al echipei de fotbal Gloria Buzău, şi-a anunţat, joi, intrarea în cursa pentru Primăria municipiului Buzău din partea PSRO, scrie agerpres.

‘Astăzi, 14 aprilie 2016, am acceptat oferta politică a PSRO şi m-am înscris în filiala buzoiană a acestui partid, cu această ocazie îmi anunţ oficial candidatura la funcţia de primar al municipiului Buzău sub culorile partidului condus de Mircea Geoană’, a declarat joi Ion Viorel, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fostul jucător al echipelor Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi şi VFL Bochum susţine că a luat această decizie din mai multe motive.

‘Am decis să intru în bătălie pentru primărie din următoarele motive: partidele politice tradiţionale şi-au dovedit limitele şi capacitatea de a oferi soluţii concrete la problemele adevărate ale oamenilor, nivelul de corupţie a ajuns de neacceptat, buzoienii au nevoie de dezvoltare, de protecţie socială şi am soluţiile necesare pe care să le implementez’, a mai declarat sursa citată.

Preşedintele PSRO Buzău, deputatul Adrian Mocanu, a declarat că Ion Viorel a performat în întreaga sa carieră sportivă şi managerială şi că speră că va performa şi în administraţie.

În cursa pentru Primăria municipiului Buzău şi-au mai anunţat intenţia de a candida peste 10 alţi candidaţi.

Sursa: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *