miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Alertă cu bombă la o stație de carburanți din Neamţ

Alertă cu bombă la o stație de carburanți din Neamţ

O alertă cu bombă la o benzinărie din centrul municipiului Piatra Neamț a fost semnalată joi dimineață la 112 de o patrulă de ordine publică, a declarat pentru AGERPRES subinspector Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Patrula de ordine publică a descoperit în imediata vecinătate a stației de carburanți o poșetă și o geantă abandonată suspect. Patrula a făcut sesizare, iar la fața locului s-au deplasat specialiștii pirotehniști și din cadrul SRI. Zona a fost închisă traficului rutier și pietonal”, a declarat subinspector Elena Bulgărea.

Benzinăria se află în centrul municipiului Piatra Neamț, iar în imediata vecinătate se află blocuri de locuit și un centru comercial.

UPDATE

Alerta cu bombă a fost ridicată la ora 10.22, după ce proprietarul genții abandonate într-o benzinărie a fost identificat.

„Cea care a abandonat geanta este o persoană fără adăpost din municipiul Piatra Neamț. A pus geanta acolo și a plecat să caute prin gunoaie cu ideea că se va întoarce să o recupereze. Alerta cu bombă a fost ridicată, dar echipele SRI continuă procedurile”, a afirmat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *