Tuesday, 25 September 2018
Acasă > Eveniment > Alertă în gara Saligny. Scurgeri de gaz la un vagon de marfă. Trafic feroviar oprit

Alertă în gara Saligny. Scurgeri de gaz la un vagon de marfă. Trafic feroviar oprit

CFR a oprit în această dimineață traficul feroviar între Cernavodă Pod și Medgidia, după ce au fost constatate scurgeri de gaz de la un tren aflat în gara din localitatea Saligny.

La fața locului acționează două autospecialele de la Detașamentul de pompieri Medgidia, care au izolat zona.

Autoritățile spun că trenul respectiv are în compunere 40 de vagoane, însă pierderile de gaz se înregisrează doar la unul dintre acestea, de la vana de descărcare.

În zonă a ajuns și o echipă specializată a operatorului economic care deține vagonul, ca să remedieze defecțiunea.

CFR precizeaza că incidentul afecteaza circulația unor trenuri de pe rutele Constanța-București, Constanța- Arad și Constanța – Buzău.

”Urmare a avizării ISU, CFR Călători informează că astăzi, 11 octombrie a.c., ca urmare a unor scurgeri de gaz lichefiat (GPL) la un vagon de marfă în zona Saligny, începând cu ora 8:30 ISU interzice circulația între Cernavodă Pod – Medgidia.

Este afectată circulația următoarelor trenuri: IR 1581 București – Constanța, IR 1580 Constanța – București, IR 1822 Constanța – Arad, R 8202 Constanța – Buzău.

CFR Călători va relua circulația imediat ce ISU va permite acest lucru.

Cerem scuze pasagerilor pentru neplăcerile create și le mulțumim pentru înțelegere. De asemenea, recomandăm călătorilor să nu coboare din trenuri și să aștepte reluarea circulației”, anunță CFR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.