Acasă > Eveniment > Alertă maximă: Deținuții se pregătesc de proteste!

Alertă maximă: Deținuții se pregătesc de proteste!

Există informaţii că deţinuţii din penitenciarele din România se pregătesc de revoltă după ce au aflat de pedepsele date în dosarul Microsoft. Deja şefii puşcăriilor au întărit paza şi sunt pregătiţi ca protestul să izbucnească în orice moment.

Conducerile mai multor închisori din ţară au luat măsuri sporite de securitate. Asta pentru că se anunţă proteste în penitenciarele din ţară.

Potrivit mai multor surse, şefi ai lumii interlope aflaţi după gratii au fost indignaţi la aflarea pedepselor care s-au dat în cazul Microsoft. Aceştia spun că au fost condamnaţi la pedepse mult mai mari pentru infracţiuni economice cu prejudiciu mai mic sau chiar egal. Tocmai de aceea au hotărât să protesteze.

Sursele din penitenciare spun că deţinuţii vor refuza întâi hrana, iar apoi vor trece la măsuri dure de protest.

Cu toate acestea, Administraţia Naţională a Penitenciarelor dezminte aceste informaţii.

 

Administrația Națională a Penitenciarelor dezminte această știre. Facem precizarea că nu există nicio informație conform căreia deținuții ar pregăti revolte. Totodată, menționăm că, la nivelul sistemului penitenciar și în nicio unitate de detenție, nu sunt instituite măsuri speciale ori de urgență“, se arată într-un comunicat al ANP.

 

Sursa text: romaniatv.net

Sursa foto: gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *