Acasă > Administratie > (VIDEO) Alexandru Manu – „Peste trei mii tone de asfalt va fi turnat pe drumurile din Năvodari”

(VIDEO) Alexandru Manu – „Peste trei mii tone de asfalt va fi turnat pe drumurile din Năvodari”

Pentru că primăvara şi-a intrat în drepturi, iar timpul cald le este aliat, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari se pregătesc de asfaltarea mai multor drumuri din oraşul Năvodari.

Termica Distribuţie Năvodari continuă lucrările de reparare şi plombare a carosabilului din oraşul Năvodari. „Am finalizat lucrările de pietruire a mai multor drumuri din oraş şi acum suntem gata să le asfaltăm. În acest sens, am pregătit teste trei mii de tone de asfalt, pe care îl vom turna în parcarea de pe aleea Ghioceilor, adică la drumul din spatele blocului 7 Chimie, şi pe străzile Garofiţei, Daliei şi Bujorului”, a declarat directorul SC Termica Distribuţie, Alexandru Manu. Astfel, după ce asfaltul va fi turnat, năvodărenii care au maşini vor scăpa de o grijă în plus legată de locul de parcare. Aceştia vor avea la dispoziţie o parcare de 4.000 de mp pe aleea Ghioceilor. În aceeaşi ordine de idei, directorul Manu a mai adăugat că angajaţii de la Termica Distribuţie lucrează la foc continuu pentru terminarea aleii de promenadă din jurul Parcului Piticilor. Respectiva alee va avea o lungime de 400 de metri. „Zona din preajma parcului va fi amenajată cu parcări, alei de acces şi alei de trecere. Termenul de execuţie este până în luna iunie, dar vom încerca să finalizăm lucrările până la mijlocul lunii mai” a mai spus Alexandru Manu.

Valoarea lucrărilor la aleea de promenadă se ridică la 100.000 de lei. Menţionăm că oraşul Năvodari deţine integral capitalul social iniţial în calitate de asociat unic. SC Termica Distribuţie Năvodari este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral de stat, înfiinţată în conformitate cu prevederile art. 5, alin (2) din Legea nr. 31/1990 privind societăţile comerciale republicată şi prin Hotărârea Consiliului Local Năvodari nr. 131/28.07.2010, având ca obiect de activitate atribuţii în scopul asigurării de servicii publice de alimentare cu energie termica produsă centralizat în oraşul Năvodari, în sistemul producţie – transport – distribuţie pentru oraşul Năvodari, lucrări de placări exterioare şi exploatări carieră de piatră şi administrarea asociaţiilor de proprietari.

VEZI VIDEO

Sursa: www.ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *