ALEXANDRU MAZĂRE, audiat la DNA

UPDATE:
“Nu doresc să fac alte comentarii, pentru că este o procedură judiciară în curs. După cum bine ştiţi, Codul de procedură penală s-a modificat, astfel că noi ne abţinem să facem declaraţii, în schimb de la DNA apar de cele mai multe ori stenograme, ceea ce mie mi se pare cu totul anormal. Repet: refuz să mai joc rolul în această telenovelă numită telejustiţie, a declarat, la ieșire din sediul DNA, senatorul Alexandru Mazăre. 

El a precizat că este cercetat pentru complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii, precizând că până în acest moment nu are nicio interdicţie impusă de procurorii DNA, dar că se așteaptă la orice din partea acestora.

Senatorul PSD Alexandru Mazăre s-a prezentat, joi, la DNA, fiind citat pentru a-i fi prezentate învinuirile în dosarul în care este cercetat şi fratele acestuia, primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Senatorul PSD Alexandru Mazăre este cercetat pentru luare de mită după ce ar fi primit, şi el, bani în contextul favorizării firmei care a construit campusul de locuinţe sociale “Henri Coandă”, susţin surse judiciare.

Alexandru Mazăre ar fi primit, într-un cont off-shore, 40.000 de euro.

Potrivit aceloraşi surse, senatorul ar fi avut cunoştinţă de activitatea infracţională a fratelui său şi i-a oferit acestuia ajutorul.

Alexandru Mazăre este parlamentar din 2004. Înaintea alegerii ca senator, el a fost deputat.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *