Acasă > Politica > Alexandru Mazăre, singurul senator constănţean care stă cu chirie

Alexandru Mazăre, singurul senator constănţean care stă cu chirie

Până în prezent, din totalul celor 176 de senatori, doar 17 au solicitat bani pentru a se caza la particulari cu 101,5 lei/noapte, potrivit Mediafax. Restul, după cum se putea anticipa, preferă confortul hotelului. Pe lista senatorilor care au renunţat la cazarea ăn regim hotelier, listă obţinută de colegii de la agenţia de presă menţionată anterior, apare numele unui singur parlamentar constănţean – Alexandru Mazăre (PSD).
Liderul Grupului parlamentar PNL din Senat, Puiu Haşotti, şi senatorul PSD Nicolae Moga au fost cazaţi la Hotelul Radisson Blu, în timp ce Mircea Banias (PC), Christian Gigi Chiru (PDL) şi Marian Vasiliev (PP-DD) au cameră la Hotelul Marriott.
În ceea ce priveşte cazarea deputaţilor, reprezentanţii PSD din Camera Deputaţilor vor îşi vor prezenta opţiunile la începutul săptămânii viitoare. Referitor la acest aspect, deputatul Dănuţ Culeţu (FC) a declarat recent că este de acord cu reducerea cheltuielilor bugetare dar cu o condiţie: ,,să se facă, procentual, aceleaşi reduceri la toate instituţiile bugetare nu doar la Parlament”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *