Alimentează cu cardul Fill&Go!

  •  
  •  
  •  
  •  

Rompetrol vine cu facilități pentru românii care tranzitează Bulgaria. De acum în colo, ei pot alimenta de la stațiile Rompetrol folosind cardurile Fill&Go. Serviciul Cross Country reprezintă o nouă ofertă creată atât pentru clienţii Fill&Go Personal cât si Fill&Go Business. Campania a fost lansată sub deviza “Fără graniţe cu Fill&Go”. În egală măsură și şoferii bulgari pot folosi cardul pentru achiziţii de carburant în România.

Cardul Fill&Go poate fi folosit atât pentru identificare la pompă, cât și pentru plăți în restaurantele și magazinele din stațiile Rompetrol, ca un card obișnuit de cumpărături, compania oferind şi puncte Rompetrol Go. Acesta este securizat cu cip, fiind identificabil prin seria înscrisă pe el și prin codul de client Fill&Go alocat fiecărui utilizator.

Români care vor să-și petreacă o vacanță pe litoralul bulgăresc, și turiști care vor să ajungă în Grecia sau Turcia, vor putea opri la stațiile Rompetrol, iar dacă dețin un card Fill&Go, îl pot folosi și în Bulgaria cu aceleași beneficii pe care le au și în România.

Lansarea serviciului Cross Country vine la momentul potrivit, pentru că, în timpul verii, tranzitarea graniței româno-bulgare este mai intensă. În drumul lor pe litoralul bulgăresc, șoferii pot alimenta cu cardul Fill&Go la stațiile Rompetrol din Shumen, Sunny Beach, Varna sau Burgas.

Rompetrol, brand românesc de renume și tradiție, operează în Bulgaria o rețea de 57 de benzinării. Ele sunt alimentate, în mare proporție cu carburanți care provin de la rafinăria Petromidia, cea mai mare și mai performantă rafinărie din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *