joi, 13 august 2020
Acasă > Politica > ALO, rampă de lansare politică sau în afaceri pentru Cruceru

ALO, rampă de lansare politică sau în afaceri pentru Cruceru

Activitatea Alianţei Lege şi Ordine – filiala Constanţa va fi coordonată de Victor Cruceru, iar anunţul a fost făcut astăzi de preşedintele ALO, avocat Gheorghe Dinu. Alegerea pare a fi bună având în vedere că acesta s-a făcut cunoscut opiniei publice prin ocuparea funcţiei de preşedinte al organizaţiei municipale PPDD Constanţa, post la care a renunţat forţat în 6 august anul trecut.
Cruceru este specialist în asigurări, profesie care-i ocupă tot timpul şi care i-a adus şi plecarea din PPDD, după alegerile locale din vara lui 2012. Deşi era ales preşedinte al filialei municipale PPDD Constanţa şi ar fi avut mult de muncă pentru a dezvolta şi împrospăta filiala, se pare că Victor Cruceru a preferat să se dedice mai mult afacerilor personale… însă folosindu-se de funcţia politică şi chiar de sediul patidului în care activa. După mai multe discuţii cu preşedintele organizaţiei judeţene PPDD Constanţa, Gheorghe Slabu, s-a convenit ca acesta să-şi dea demisia atât din funcţia de preşedinte, cât şi din partid. La plecarea din PPDD, Cruceru ar fi lăsat o hârtie în care îşi manifesta nemulţumirea la adresa prim-vicepreşedintelui organizaţiei judeţene PPDD Constanţa, Ion Radu, însă adevăratul motiv al plecării sale ni l-a explicat la acea vreme liderul formaţiunii, Gheorghe Slabu. „El a organizat la sediul PPDD mai multe întâlniri în interes personal. Mai mult, a încercat să atragă în business-ul său o serie de membri de partid şi tineri, ceea ce nu este corect şi poate fi chiar riscant în contextul în care afacerea lui nu ar funcţiona“, ne-a declarat în august 2012 preşedintele PPDD Constanţa.
Acum, Victor Cruceru s-a reapucat de politică şi, se pare că, vrea să pună umărul la dezvoltarea Alianţei Lege şi Ordine la Constanţa. Dacă va face politică sau vrea doar să identifice noi clienţi pentru a-şi dezvolta propria afacere, se va demonstra în timp.

 

 

3 thoughts on “ALO, rampă de lansare politică sau în afaceri pentru Cruceru

  1. Alianta Lege si Ordine, prin vocea avocatului Gheorghe DINU, Presedintele ALO, saluta comentariul facut de Gazeta de Navodari in sensul ca noi, ALO, avem o cu totul alta opinie despre activitatea fiecarui membru din Alianta Lege si Ordine. Practic avocatul Gheorghe DINU cere tuturor membrilor ALO in primul rand sa ne vedem de atributiile profesionale, sa ne facem datoria acolo unde lucram. Iar faptul ca d-l Cruceru Victor, Presedintele organizatiei judetene Constanta al ALO, este si unul dintre cei mai buni manageri in domeniul asigurarilor este pentru ALO un castig deosebit, pentru ca acest domeniu foarte important, mai putin inteles si mediatizat de cate mass media va fi inteles nu numai de catre toti membrii ALO ci si de catre toti romanii care trebuie sa inteleaga ca asigurarile reprezinta un serviciu civilizat si necesar. De aceea daca d-l Victor Cruceru va reusi sa asigure nu numai pe toti membrii ALO la firma sa de asigurari SC INFINITY ASIG SRL dar cat mai multi romani atunci cu totii insaemna ca am devenit mai intelepti cu ofertele si diversitatea serviciilor specifice economiei de piata si intr-un stat modern, cum vrea sa devina Romania. Hai sa imitam ce este bun in statele occidentale, ca de exemplu America, unde fiecare american este asigurat. ii cerem dlui Presedinte Victor Cruceru sa mediatizeze la toate intalnirile cu membrii ALO si nu numai beneficiile seriviilor de asigurari. Biroul de presa ALO

  2. Salut aceasta miscare politica A.L.O.,(Alianţa Lege şi Ordine) pentru obiectivele si strategia de combatere a coruptiei, pentru curajul de a respecta legea si ordinea.

    Consider ca Alianța Lege și Ordine, inițial pornită ca o organizație apolitică, va fi o alternativă a actualului eșichier politic, dar și o reacţie necesară împotriva încălcării repetate şi sfidătoare a legilor ţării, a Constituţiei în mod deosebit, de către majoritatea politicienilor din partidele parlamentare încălcări comise în beneficiul unor grupuri de presiune autohtone şi străine, dar în defavoarea interesului naţional.

    In conditiile actualei guvernari, de instabilitate politica, dezordine si somaj, mai putem avem o singura sansa; un partid nou, Alianţa Lege şi Ordine si un nume incomod actualilor politicieni – av.Gheorghe DINU.

    Asa sa ne ajute Dumnezeu

    Georgescu Vasile – disponibilizat, asistat social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *