Acasă > Sport > Alt duel Dinamo-Steaua

Alt duel Dinamo-Steaua

Joi de la ora 20:00, Steaua dispută primul meci în deplasare din Grupa J, a Europa League. Steliștii întâlnesc, la Kiev, pe Dinamo, cel mai dificil adversar din grupă. De la aceeași oră, în grupa Stelei este programată și partida Aalborg – Rio Ave.

De la ora 22:00, Astra va juca la Giurgiu, cu austriecii de la Salzburg.

Meci dificil pentru Steaua, în etapa a II-a din faza grupelor din Europa League.  Joi 2 octombrie,de la ora 20:00, formația pregătită de Costel Gâlcă va juca, la Kiev cu Dinamo.

La acest joc, campioana României va fi lipsită de aportul lui Adi Popa, accidentat, dar și de cele ale lui Bourceanu și Luchin. În schimb este posibilă revenirea lui Cristi Tănase, refăcut după accidentare.

În grupa J, Steaua și Dinamo Kiev sunt creditate cu cele mai mari șanse la calificare. Acest prim duel dintre ele poate soluționa, în mare măsură, problema șefiei grupei.

Tot joi și tot de la ora 20:00, în grupa Stelei mai este programat meciul Aalborg – Rio Ave. Partida Dinamo Kiev – Steaua București va fi condusă de o brigadă de arbitri din Austria ,cu Robert Schorgenhofer, la centru. Acesta a mai condus două meciuri europene ale steliștilor, soldate cu o victorie și un eșec.

Tot joi, dar de la ora 22:00, se va disputa și partida Astra Giurgiu – Salzburg, din grupa D.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *