duminică, decembrie 8, 2019
Acasă > Eveniment > Altă țară, alte reguli de circulație?

Altă țară, alte reguli de circulație?

Legile rutiere nu sunt aceleași pentru toți! Acest lucru a fost dovedit astăzi de un cetățean italian care a provocat un accident în municipiul Constanța. Italianul a băgat în spital o femeie după ce a intrat într-o intersecție fără să se asigure. O conducătoare auto care circula regulamentar a fost proiectată direct pe marginea drumului. Mai mult decât atât, șoferul nici măcar nu a realizat că este vinovat și susține că femeia rula cu viteză.

Deși evenimentul a fost anunțat prin 112 de trei ori de către un martor, la fața locului nu a fost trimis niciun echipaj pentru simplul motiv că nu erau victime. Abia după ce soțul femeii vătămate a ajuns la locul accidentului și a apelat încă o dată serviciul unic de urgență, a fost trimis un echipaj.

Nici măcar în ceasul al doisprezecelea, cetățeanul italian nu și-a recunoscut vina. Argumentul suprem folosit de acesta este că airbag-ul celuilalt autoturism s-a declanșat, iar al lui nu.

“Eu eram la jumătate. Ea trebuia să mă aștepte pe mine. Dacă avea prioritate, nu trebuia să vină peste mine. Uitați-vă că airbag-ul ei s-a declanșat.” a declarat cetățeanul Italian.

Niciunul dintre conducătorii auto nu a consumat băuturi alcoolice. Femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru mai multe investigații.

Autor: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *