Acasă > Administratie > Alte extrageri pentru proiectul „Ideea mea şi norocul tău”

Alte extrageri pentru proiectul „Ideea mea şi norocul tău”

Mâine vor fi aflaţi alţi 300 de norocoşi ai proiectului „Ideea mea şi norocul tău” din oraşul Năvodari. Este vorba despre năvodărenii care vor avea facturile pe zero în luna februarie a.c.

 După ce zilele trecute, năvodărenii care au fost extraşi în luna ianuarie pentru a nu plăti nici un leu pentru căldura consumată , astăzi, Comisia constitutita la nivelul administraţiei locale a orasului Navodari care are ca obiectiv derularea in conditiile legii a proiectului „Ideea mea si norocul tau” organizează o nouă extragere pentru a se cunoaşte ine sunt cei 300 de căştigători ai facturilor gratuite aferente lunii februarie 2012. Potrivit preşedintelui Comisiei, consilierul local Nicolae Moruzi, acţiunea va începe de la ora 10.00 şi se va derula până când şi cel de-al 300-lea năvodărean va fi extras din urmă şi validat. Validarea se face, potrivit lui Moruzzi care a amintit că regulamentul are ca şi cerinţă principală faptul că cel extras nu trebuie să înregistreze datorii la întreţinere la data extragerii. Cei extraşi ca fiind câştigători vor fi anunţaţi în cel mai scurt timp că nu vor trebui să plătească pentru căldura consumată în luna februarie. De asemenea, facturile pe zero le vor fi înmânate acestora spre sfârşitul lunii viitoare, după efectuarea centralizărilor de către membrii comisiei.

Amintim că administraţia condusă de Matei a decis ca în această iarnă să pastreze preţul de anul trecut al gigacaloriei, respectiv 150 lei + TVA, adică 186 de lei, ceea ce face ca oraşul Năvodari să aibă unul dintre cele mai mici preţuri la energia termică din ţară, iar proiectul „Ideea mea şi norocul tău” este unic la nivel naţional. De asemenea, se impune să amintim şi că acest proiect vine să completeze intenţia administraţiei locale de a încuraja abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze în următorii doi ani, în caz contrar vor trebui să restituie banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *