Acasă > Administratie > Alti 300 de navodareni si-au primit facturile pe zero. Extragerile continua!

Alti 300 de navodareni si-au primit facturile pe zero. Extragerile continua!

Este vorba despre facturile aferente lunii decembrie, iar programul se dovedeste a fi unul de un real succes, toti locuitorii Navodariului apreciind programul “Ideea mea si norocul tau”, unic la nivel national si initiat de primarul Nicolae Matei.

Comisia constituita la nivelul administratiei locale a orasului Navodari care are ca obiectiv derularea in conditiile legii a proiectului “Ideea mea si norocul tau” a inmanat in aceasta seara facturile pe zero pentru castigatorii aferenti lunii decembrie a anului trecut.

Se impune sa precizam ca extragerile pentru aceste facturi au fost efectuate pe 29 decembrie 2011, conform regulamentului stabilit in cazul acestui proiectul, respectiv ultima zi lucratoare aferenta lunii. Astfel, Casa de Cultura “Pontus Euxinus” din Navodari a fost gazda evenimentului, la care au luat parte reprezentanti ai administratiei locale, consilieri, navodarenii castigatori ai acestui concurs spunand ca sunt norocosi ca un astfel de proiect se deruleaza in orasul lor. Un motiv in plus daca stam sa comparam pretul gigacaloriei cu cel calculat in alte localitati; primarul Nicolae Matei alegand ca in aceasta iarna sa pastreze pretul de anul trecut la facturarea gigacaloriei pe motiv ca in situatia de criza economica actuala locuitorilor le va fi imposibil sa isi achite facturile la energia termica.

Acestor 300 de navodareni care si-au primit, astazi, facturile pe zero li se vor adauga tot atatia in ultima zi a lunii acesteia, atunci cand administratia locala a orasului va organiza o noua runda de extrageri. Ghinionisti in cadrul acestui program sunt doar aceia care nu au achitata factura precedenta la data extragerii!

“Sunt multumit ca acest program este de folos locuitorilor orasului Navodari intr-o perioada in care lipsa banilor se simte in orice domeniu de activitate. Le transmit mult noroc tuturor si imi doresc ca fiecare proiect pe care il initiem sa aiba, cel putin, acelasi succes pe care il are cel al facturilor gratuite la caldura”, a declarat primarul Nicolae Matei la finalul actiunii.

3 thoughts on “Alti 300 de navodareni si-au primit facturile pe zero. Extragerile continua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *