vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Ambulanță, implicată într-un accident rutier

Ambulanță, implicată într-un accident rutier

Un carambol rutier în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc puţin după miezul nopţii, ieri, la intersecţia bulevardelor Aurel Vlaicu şi Tomis. Un şofer care nu a acordat prioritate în intersecţie, semaforul funcţionând pe galben intermitent, a provocat accidentul în urma căruia el a fost singurul vătămat.

Conform Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, M.S.M. (bărbat de 23 ani, din Lunca, Teleorman) a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, dinspre strada Baba Novac către Mamaia şi, ajungând la intersecţia cu bulevardul Tomis, din cauza nerespectării semnificaţiei indicatorului rutier „Cedează trecerea“, a pătruns în intersecţia semaforizată aflată în funcţiune pe culoarea galben intermitent şi a intrat în coliziune cu o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, condusă de P.C. (bărbat de 49 de ani, din Agigea), pe bulevardul Tomis, dinspre strada Soveja către Ovidiu.

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat într-o autoutilitară, condusă de N.C.M. (bărbat de 26 ani, din Brăila), şi într-un  autoturism condus de Ţ.M. (bărbat de 43 ani, din Murfatlar), aceştia din urmă aflându-se opriţi în intersecţie pentru a acorda prioritate.

Ambulanţa transporta o pacientă la Palazu Mare. Aceasta nu a avut de suferit, şi nici echipajul autospecialei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *