Ambulanță lovită în plin

  •  
  •  
  •  
  •  

O ambulanță a fost lovită în această după amiază de un șofer grăbit care a forțat semaforul. Asistenta medicală și șoferul au suferit traumatisme și au fost transportați la spital pentru mai multe investigații.

Ambulanța se deplasa pe Bulevardul 1 Decembrie către Casa de Cultură, moment în care șoferul unui taxi a forțat culoarea semaforului și a izbit-o în plin. Echipajul medical transporta o femeie însărcinată.

“Am forțat semaforul, l-am văzut prea târziu pe cel cu ambulanța și am intrat direct în ea’, ne-a declarat Daniel Iordache, șoferul de pe taxi.

În urma impactului ambulanța a fost aruncată pe un trotuar din apropiere, iar șoferul și-a rănit piciorul în ușa mașinii. De asemenea asistenta din salvare a fost transportată la spital. Starea lor este bună.

“Ambianța era cu sistemele de avertizare luminoase și sonore pornite, a fost lovită de un taxi, iar victimele accidentului prezintă politraumatisme minore și sunt în afară de orice pericol. Mai multe va stabili Poliția”, ne-a declarat dr. Sorin Cealera, director medical Serviciul Județean de Ambulanță  Constanța.

O fată care se afla în zonă şi a asistat la eveniment s-a speriat atât de tare încât a intrat în stare de șoc și a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale.

“Pacienta era pe margine, a văzut accidentul și s-a speriat”, ne-a mai spus dr. Sorin Cealera.

“Domnișoara minoră era la trecere și când a văzut ce s-a întâmplat i s-a făcut rău, i s-a înmuiat picioarele și a leșinat. Nu m-am mai concentrat asupra accidentului, pentru că am sărit să îi acord primul ajutor minorei care leșinase”, ne-a declarat una dintre persoanele aflate la fața locului.

Șoferul care a forțat semaforul a fost testat cu aparatul Dragger, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

Redactor: Bogdan Bolojan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *