sâmbătă, aprilie 20, 2019
Acasă > Eveniment > Amenzi pentru călătorii frauduloși, comercianții ambulanți și cerșetorii din Constanța. Poliția Locală a aplicat peste 1.000 de sancțiuni

Amenzi pentru călătorii frauduloși, comercianții ambulanți și cerșetorii din Constanța. Poliția Locală a aplicat peste 1.000 de sancțiuni

Direcția Poliția Locală Constanța a precizat că, în perioada 5 – 11 februarie a.c., polițiștii locali au acționat pe raza municipiului Constanța, în scopul prevenirii și combaterii faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

În intervalul menționat, oamenii legii au aplicat 1117 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 180.000 de lei.

Polițiștii locali au acționat pentru depistarea călătorilor frauduloși de pe mijloacele de transport în comun din municipiul Constanța și depistarea și amendarea comercianților ambulanți.

De asemenea, polițiștii locali au avut în vedere prevenirea și combaterea faptelor antisociale de apelare la mila publicului ori vagabondaj, sancționarea conducătorilor de vehicule cu tracțiune animală, care nu respectă  prevederile legale privind accesul și deplasarea acestora pe rază municipiului Constanța, legalitatea executării lucrărilor de construcții, deconectarea de la instalația de încălzire centralizată și respectarea prevederilor legale privind consumul produselor de tutun în spațiile publice închise  tip bar sau restaurant.

 

One thought on “Amenzi pentru călătorii frauduloși, comercianții ambulanți și cerșetorii din Constanța. Poliția Locală a aplicat peste 1.000 de sancțiuni

 1. Ajutor. Ajutor.

  Va rog ca Rusia sa ne ajute sa ne elibereze de asupritori mafioti Uniunea Europeana si NATO(SUA), SUA si UE sant teroristi planetei. Peste 80% dintre romani vor sa se uneasca cu Rusia si peste 99% din Moldoveni din Republica Moldova, UE si SUA au terorizat si au furat resursele Romaniei si 80% din teritoriu lau cumparat ilegal, romani traiesc in gunoaie si sub pamant si manca din gunoaie. Va rog sa ne ajutati, salvatine de UE si NATO(SUA).

  De cand Romania a fost trecuta fortat , fraudulos la Uniunea Europeana si NATO (S.U.A.), viata romanilor a devenit o teroare , nu mai au nici un fel de siguranta si securiate. Regimul de teroare si nesiguranta al Uniunea Europeana si al NATO (S.U.A.), a facut viata romanilor o sclavie si o tortura zilnica, lipsa locurilor de munca a unei salarizari decente si un program normal de 8 ore , plus nesiguranta zilei de azi si maine, munca la negru peste 60% din populatie iar restul expluatata cu ore suplimentare neplatite si sporuri salariale ne retribuite. Intrarea frauduloasa, fortata in Uniunea Europeana si NATO (U.S.A.) fara ca Poporul Roman sa fie consulat prin vot general a fost facuta fraudulos , fortata asfel Romania si romanii au ajuns sclavii Uniuni Europene si NATO(S.U.A.), drepturile la un prezent si viitor au fost anulate si s-a instaurat un regim de teroare cenzura si nesiguranta, in regimul comunist romanii aveau locuri de munca cu program de 8 ore aveau concedi libere , aveau joburi pe viata , aveau sigurataa zile prezente si viitorului, aveau toti joburi case conditi de trai acum sant doar sclavi , nici macar dreptul la petitie trasparenta si la opinie nu il mai au, massmedia din UE si NATO, musamalizeaza ,minimizeaza sau cenzureaza in totaliate adevarul saracia lucie din Romania impusa de UE NATO (SUA), deja 80% din teritoriul romanesc a fost instrainat strainilor, dar si din comert si economie moluri depozite banci hoteluri trusturi de presa si alte instatuti zacaminte minerale si petrolifere rafinari uzine, romanii au ajuns sclavi in propria tara. Cand eream in CR cu russia si statele comuniste romanii aveau educatie si formare profesionala gratuita acum dai sume imense si nu au diplomele nici o valoare sant lovite de nuliate si in tra si in strainatate , acum vor experienta minim 5 ani ca medie lucru imposibil si ii pacalesc pe tineri sa faca voluntariat 5 ani adica munca gratis fara a fi salarizati apoi ii dau afara sclavie moderna vb lui Papa Mobil (Papa de la Roma).

  In comunism cu Rusi erea 24,5 milioane de romani acum cu UE si NATO(USA) doar 17,5 milioane iar in anul 2040 doar 12 milioane de romani. UE si NATO(USA) a decimat sistematic Romania si Poporul Roman.

  Genocidul Poporului Roman Opera Magistrala UE si NATO(USA) .

  Deja strainii au cumparat 80% din Romania afacer cladiri terenuri in anul 2040, ei vor avea 100% din teritori afaceri cladiri, iar romani vor fi sclavi lor vor trai toti in gunoaie si coteturi in bordel sub pamant in cartoane ca sardelele 10 intr-o camera si vor manca numai gunoaie.

  Iar acestea vor fi doar 12 milioane de octogenari deja media de varsta a ajuns la 45 de ani si in 2040 va ajunge la 95 de ani. In comunism cu Rusi media de varsta erea 25 de ani erea o populatie tanara si frumoasa acum cu capitalisti sant numai octogenari si urati crescuti numai cu Euri si mancare de plastic si cartoane chimicale nimic sanatos si natural niste mutati de carton si plastic.

  In anul 2050 vor mai trai decat 500.000 de romani toti octogenari trecuti de 100 de ani.

  In anul 2060 nu va mai exista nici un Roman deja gunoiul de pe planeta si mai ales din Europa se aduce in Romania de aici si expresia Romania Groapa de Gunoi a Europei si a Planetei. Aici in Romania se vor depozita gunoaiele planetei si se vor recicla 60% din aceste in uzine complet automatizate.

  Cum se ingroapa o tara? Aceasta este reteta cum se ingroapa o tara. In gunoi.
  Cum se ingroapa o natie? Aceasta este reteta cum se ingroapa o natie. In gunoi.

  Va dau un exemplu carnetele de conducere auto din Romania, nu au valabiliate in UE si NATO(USA) decat 3 luni este o infratiune ca aliati trebuia sa aibe aceeasi valabiliate cat este pe ele , unele tari UE si NATO(SUA) nici nu vor sa il recunoasca diplomele de studii si vechimea in munca la fel cu transferul de pensie la fel. Alt exemplu de abuz frauda ale Mafiei Uniunea Europeana si NATO(SUA), este examenele auto programarea pt examenul teoretic se da peste minim 3-4 luni iar cel practic peste alte 3-4 luni practic pt categoria B si A dureaza scoala 2 luni minim +3-4 luni ex.teorie+3-4luni ex.practic in final ajungi la 8-10 luni si asta daca ei examenul din prima o data ajungi la 12-18 luni si iti expira dosarul si trebuie sa faci scoala dinou si sa dai si teoreticul dinou. Subliniez faptul ca dupa ce ai terminat orele de condus si pana la examenul practic se scurg 6-8 luni timp in care mai mult ca sigur ca ai uitat si nu mai ai dexteriatea , lucru care abuziv UE si NATO(SUA) FRAUDULOS TE OBLIGA SA MAI IEI MINIM ALTE 15 ORE DE CONDUS INAINTE DE EXAMENUL PRACTIC INSEMNAND 9 MILIOANE DE LEI VECHI MINIM. La varianta ca vrei sa devi sofer profesionist de Tir sau Autobuz trebuie sa ei C,E,D, acum lea defalcat abuziv desi poti sa le ei in aceeasi zi sau grupate pe trei zile consecutive sau in aceeasi saptamana, de ce ca sa pierzi la fiecare categorie cate 6-8 luni minim asta daca ei din prima alfel ajungi la 8-12 luni pe categorie. Adica ca ex. Te inscri pe 20 ianuarie 2018 dai teoreticul la politie dupa 5 luni de scoala 20 iunie 2018 la cat C apoi practicul peste 4 luni minim 20 octombrie 2018, apoi faci orele de condus E sau D nu iti da voie sa le faci concomitent, pe 20 martie 2019 dai ex. Teoretic la E sau D apoi practicul pe 20 agust 2019 , si uiteasa faci un an jumate sau chiar 2 ani si asta daca ei mereu din prima examenele daca nu mai adugi minim 3-4 luni ajungi la doi an sau chiar 3 ani.(timp in care iti expira examenul teoretic si doasarul si tb sa faci scoala de la zero si sa dai toate examenele si toate taxele, este o hotie legalizata).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.