duminică, decembrie 8, 2019
Acasă > Eveniment > Anchetă deschisă la ,,grădinița groazei,,

Anchetă deschisă la ,,grădinița groazei,,

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a înregistrat, marți după-amiază, o sesizare formulată de Direcția Generală de Asistență și Protecția Copilului Constanța în legătură cu presupuse acte de violență exercitate asupra unor copii instituționalizați de angajate ale unui Centru de Plasament aflat în subordinea instituției de mai sus. Drept urmare, Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a deschis o anchetă, iar în cursul zilei de astăzi a fost începută urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă prevăzută de art. 296 Cod Penal.

Polițiștii au demarat cercetări în vederea stabilirii situației de fapt sesizate, a identificării persoanelor menționate în actul de sesizare și pentru administrarea probelor necesare.

Reamintim că o anchetă internă s-a declanșat la centrul de plasament „Delfinul” din Agigea după ce o discuție purtată pe un site de socializare a fost făcută publică pe internet. Conversația este atribuită, de cei care au publicat-o, unor educatoare, care povestesc cum i-ar fi bătut pe copii. Acestea susțin însă că totul este o înscenare.

Sursa: reporterntv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *