Acasă > Monden > Andra a primit discul de platină pentru albumul “Inevitabil va fi bine”

Andra a primit discul de platină pentru albumul “Inevitabil va fi bine”

Andra a primit, joi seară, discul de platină pentru vânzări de peste 10.000 de unităţi ale albumului “Inevitabil va fi bine”, lansat în urmă cu o lună la MediaPro Music, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Sunt extrem de bucuroasă că am reuşit să primesc discul de platină după un timp atât de scurt de la lansare. Este un album în care am pus mult suflet, un album pe care pur şi simplu îl iubesc! Mulţumesc din inimă tuturor celor care l-au cumpărat, fanilor mei, casei de discuri pentru colaborarea excelentă în cei şase ani, familiei şi celor apropiaţi”, a declarat artista.

Noul album aduce fanilor 12 piese originale şi două remixuri, printre care şi hiturile “Abelia”, “Something New”, “Telephone”, “What About Us” şi “Inevitabil va fi bine” şi câteva featuring-uri inedite, cu Vunk, Marcel Pavel şi What’s Up.

Noul material discografic marchează şase ani de colaborare dintre Andra şi MediaPro Music. În plus, această distincţie nu este prima de acest fel din cariera Andrei, ea primind mai multe discuri de aur, platină şi diamant până în prezent.

Albumul “Inevitabil va fi bine”, lansat luna trecută, a fost comercializat în perioada 20 mai – 19 iunie, în exclusivitate în reţeaua Lidl România, la un preţ special.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *