Andreea Tonciu a născut

  •  
  •  
  •  
  •  

Momentul mult așteptat a sosit. Andreea Tonciu a născut miercuri dimineață, prin cezariană.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au ajuns la spital dis-de-dimineață. Momentul nașterii a venit mai devreme, având în vedere că perioada în care ar fi trebuit să nască era 12-20 iunie. Andreea și Daniel au devenit părinii unei fetițe, pe nume Rebeca Ana-Maria. Micuța a venit pe lume la ora 9.07, are 3,2 kilograme și a primit nota 10 la naștere.

Ultima săptămână de sarcină a fost una extrem de grea pentru Andreea Tonciu. Bruneta a stat numai în pat, la sfaturile medicului, pentru a nu exista probleme. Fosta asistentă tv a făcut dezvăluiri emoționante, de curând, precizând de ce nu poate naște natural, deși și-ar fi dorit asta.

”Îmi este frică! Trebuie să stau mai mult timp la pat. Toată săptămâna am stat în pat. Mama mea mi-a făcut cadou o maşină. Toată familia a contribuit la acest cadou. Eu şi tatăl ei vorbim în fiecare zi cu fetiţa noastră. Pregătirile sunt aproape gata, acum aşteptăm să vină Rebecca. Hăinuţele ei sunt la locul lor. Chiar dacă mi-aş dori să nasc natural nu pot, căci am probleme cu vedere”, declarat Andreea Tonciu, la Antena 1.

Andreea Tonciu şi-a găsit liniştea în braţele unui tânăr pe nume Daniel Niculescu. Cei doi s-au căsătorit civil la începutul lunii februarie și și-au dorit extrem de mult să devină părinți. De altfel, peterecerea celor doi a avut loc când bruneta era deja însărcinată, iar burtica devenise vizibilă.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *