Acasă > Administratie > Angajări la Consiliul Județean Constanța

Angajări la Consiliul Județean Constanța

primaria_constantaConsiliul Judeţean Constanţa scoate la concurs două posturi de inspectori:

  • Inspector – clasa I, grad profesional asistent – în cadrul Serviciului Achiziţii. Se cer studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul Ştiinţelor Economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an; cunoştinţe operare PC: nivel de bază.
  • Inspector – clasa I, grad profesional debutant – în cadrul Serviciului Implementare Proiecte Internaţionale – Direcţia Generală de Proiecte. Se cer studii suplimentare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul Ştiinţelor Economice; vechime în specialitatea studiilor; cunoştinşe elementare de operare PC.

Proba scrisă va avea loc pe 08.11.2016, ora 10:00, iar proba de interviu va avea loc pe 10.11.2016, ora 10:00.

Dosarele de concurs pentru acest post se pot depune la sediul CJC în termen de 20 de zile lucrătoare de la publicarea acestui anunţ în Monitorul Oficial.

Condiţiile de participare la concurs şi bibliografia pot fi consultate la sediul Consiliului Judeţean Constanţa sau pe site-ul instituţei. De asemenea, relaţii suplimentare se pot obţine la sediul CJc, camera 241 de luni până joi, între orele 8:00 – 14:00 sau la telefon 0241.488.430.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *