luni, 10 august 2020
Acasă > Stiri importante > Angajații Selgros Constanța împreună cu elevii școlii Tudor Arghezi din Năvodari au igienizat plaja din Tabăra Năvodari

Angajații Selgros Constanța împreună cu elevii școlii Tudor Arghezi din Năvodari au igienizat plaja din Tabăra Năvodari

Cu câteva zile înainte de deschiderea sezonului estival, 25 de angajați ai societății comerciale Selgros Constanța au hotărât să participe activ la igienizarea plajei și a spațiilor verzi din incinta taberei Năvodari. Echipei Selgros i s-au alăturat și elevii clasei a VIII-a a școlii Tudor Arghezi din oraș. În cadrul acțiunii s-au vopsit copacii, s-au retrasat terenurile de sport și s-a colectat o mare cantitate de deșeuri adunate în perioada sezonului rece.

Principalii beneficiari ai acțiunii au fost elevii, care au avut prilejul să pună în practică o serie de cunoștințe acumulate la orele de curs. Harnici și plini de entuziasm, copiii au fost încântați de colaborarea cu Selgros și promit să participe și la alte acțiuni de acest gen.

Inițiativa lăudabilă a angajaților Selgros și a elevilor năvodăreni a făcut ca Tabăra Năvodari să își poată primi vizitatorii în cele mai bune condiții, încă din primele zile ale sezonului estival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *