marți, 22 septembrie 2020
Acasă > Monden > Angelina Jolie va primi un Oscar de onoare pentru angajamentul ei umanitar

Angelina Jolie va primi un Oscar de onoare pentru angajamentul ei umanitar

Este rândul cinematografiei americane să o premieze pe Angelina Jolie pentru angajamentul ei umanitar. Partenera de viaţă a lui Brad Pitt va primi în luna martie un premiu Oscar de onoare, scrie closermag.fr.

Pentru că ‘merge prin lume promovând organizaţii angajate în dreptatea socială’, Academia americană de Arte ale Cinematografiei a hotărât să o recompenseze pe actriţă. Chiar şi după dubla mastectomie suferită, Angelina Jolie a continuat să colinde lumea ca să îi ajute pe cei nevoiaşi, îndeosebi pe copii. Ea contează pe sprijinul fără rezerve al lui Brad Pitt, care îşi admiră partenera şi după opt ani de convieţuire.

Angajamentul umanitar al Angelinei Jolie a început în anul 2000, în timpul filmărilor la ‘Tomb Raider’. Când turna în Cambodgia, a adoptat primul copil, pe Maddox. De atunci a participat la numeroase misiuni umanitare şi a devenit ambasador al bunăvoinţei pe lângă Naţiunile Unite. Cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood participă financiar la construcţia de şcoli în lumea a treia.

În plină polemică cu privire la o intervenţie în Siria, Angelina Jolie a făcut un apel pentru sporirea sprijinului acordat refugiaţilor sirieni, victime ale ‘celei mai mari crize umanitare din secolul al XXI-lea’.

Sursa: Agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *