luni, 10 august 2020
Acasă > Eveniment > ANI: Viorel Hrebenciuc, avere nejustificată

ANI: Viorel Hrebenciuc, avere nejustificată

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, de 189.813,75 Lei (aprox. 42.511,48 Euro), între averea dobânditã si veniturile realizate împreunã cu familia, în perioada exercitãrii mandatului, de cãtre HREBENCIUC VIOREL, fost deputat în Parlamentul României – Camera Deputaților.

Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate împreunã cu familia, în perioada exercitãrii mandatului, de cãtre HREBENCIUC VIOREL.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiazã – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. HREBENCIUC VIOREL a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *