Anul 2013 se anunță unul bogat din punct de vedere muzical

  •  
  •  
  •  
  •  

Primul care poposește la noi în țară este Mark Knopfler, compozitorul şi chitaristul trupei Dire Straits. Show-ul său de pe 25 aprilie, de la Sala Palatului din Bucureşti, se anunţă a fi unul dintre primele concerte sold-out ale anului. După el vor concerta cei de la Depeche Mode, pe Arena Națională, pe 15 mai, după care, tot în mai, pe 25, va concerta și Andrea Bocelli.

Lista continuă cu show-ul lui Roger Waters de pe 28 august, din Piaţa Constituţiei, ceea ce reprezintă ocazia unică de a vedea la Bucureşti super-producţia inspirată de unul dintre cele mai emblematice albume din istoria muzicii, “The Wall”, al trupei Pink Floyd.  În 2013 nu lipsesc nici festivalurile. Astfel, B’estfest Summer Camp se va desfăşura între 5 şi 7 iulie, în comuna Tunari. Ediţia va fi, potrivit organizatorilor, una “aniversară”, care celebrează cei “şapte ani de-acasă”. Rock the City se va desfăşura anul acesta la Romexpo, pe 27 şi 28 iulie, iar unul dintre headlineri a fost deja anunţat – Rammstein. La Bucureşti va reveni şi Cirque du Soleil, de data aceasta cu spectacolul “Alegria”, în perioada 5 – 8 septembrie 2013, în Pavilionul Central Romexpo.

De asemenea, rockerul King Diamond revine pe scenă într-un turneu grandios, care va include şi OST Fest: The Release of the Beasts, festivalul organizat în perioada 7 – 9 iunie, la complexul Romexpo din Bucureşti. Anul 2013 înseamnă şi o nouă ediţie a Festivalului Enescu, ce se va desfăşura între 1 şi 28 septembrie. Evenimentul are deja o vedetă confirmată. Actorul John Malkovich va fi prezent la Festivalul Enescu cu proiectul “The Infernal Comedy. Confessions of a Serial Killer”, pe care îl va prezenta la Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *