Anunţ important pentru constănţenii care au datorii la bugetul local

  •  
  •  
  •  
  •  

Constănţenii care au datorii la bugetul local au la îndemână, pentru o perioadă limitată de timp, respectiv până la data de 30 iunie 2016, o portiţă de scăpare prin care pot scăpa de o parte a penalităţilor acumulate în timp.

Consilierii locali au votat, la ultima şedinţă din acest an, un proiect de hotărâre prin care contribuabilii sunt scutiţi de 73,3% din cuantumul penalităţilor, cu condiţia să achite întreaga datorie de bază.

Pentru a beneficia de reducerile penalităţilor de întârziere, cei vizaţi trebuie să notifice Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa cu privire la intenţia de a beneficia de această facilitate. Notificarea se poate depune la sediile SPIT sau se poate trimite prin poştă cu confirmare de primire. După notificare, este obligatoriu să achite la zi întreaga datorie principală, precum şi cota de 26,7% din majorările de întârziere. După plata datoriei, contribuabilii trebuie să depună o ultimă cerere pentru anularea cotei de 73,3% din majorările de întârziere, dar nu mai târziu de data de 30 iunie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *