AOR îl susține pe Nicolae Matei

  •  
  •  
  •  
  •  

Membrii Asociației Orașelor din România nu doresc alt președinte! Nicolae Matei a fost ales președintele Asociației în luna septembrie a anului trecut, iar din cauza situației actuale, interimatul va fi asigurat de secretarul Asociației, primarul localității Bușteni, Emanoil Savin. Deciziile au fost luate în cadrul Adunării Generale AOR de la București, ocazie cu care Nicolae Matei le-a transmis și un mesaj.

Îmi salut prietenii, primarii iar, din punct de vedere colegial, toți membrii AOR. Colegial, nu le doresc să se afle în situația mea pentru că în virtutea unor înscenări și făcături mă aflu de cinci luni de zile în imposibilitatea de a-mi exercita atât funcția de primar cât și cea de președinte a Asociației Orașelor din România. Am avut și am încredere în echipa cu care m-am prezentat la alegeri, cu care am început unele proiecte și pe care doresc să le duceți mai departe în cadrul Asociației Orașelor din România. Regretând că nu sunt alături de dumneavoastră, vă doresc succes în realizarea proiectelor pe care le-ați gândit și aprobat, și mai ales proiectul privind statutul primarului în conformitate cu care edilii să fie mult mai bine protejați împotriva unor acțiuni meschine ale unor grupuri de interese și presiune. Așteptând ca în justiție să-mi demonstrez nevinovăția, sunt alături de Asociație, atât în calitate de primar al orașului Năvodari, cât și de președinte al Asociației Orașelor din România.

Cu prietenie și deosebită considerație, Nicolae Matei

Mesajul a venit prin intermediul unui consilier ale edilului chiar la finalul ședințelor, după ce s-a decis să nu fie organizate alegeri iar interimatul să fie asigurat de primarul localității Buşteni care ocupă funcția de secretar în cadrul Asociației.

Acesta a declarat: „nu se fac alegeri, noi aşteptăm să vedem ce stabileşte instanţa cu domnul presedinte Matei. Domnul preşedinte Matei este binevenit să isi preia funcţia….dacă consiliul director va propune o altă adunare generală extraordinara atunci va fi cu totul altceva, dar, deocamdată, domnul Matei este preşedintele acestei asociaţii, eu am fost mandatat de catre primvicepreşedinte, conform statutului, să preiau prerogativele.

Membrii AOR îl susțin pe Nicolae Matei prin solidaritatea pe care au demonstrat-o în cadrul Adunării Generale care a avut loc la București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *