duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Social > Apă cu presiune scăzută în mai multe cartiere ale Constanţei

Apă cu presiune scăzută în mai multe cartiere ale Constanţei

avarie-RAJARAJA a anunţat că noaptea trecută, în jurul orei 02.00, în urma unei avarii la liniile de alimentare cu tensiune, sursa și stația de pompare Galeșu, sursa ce asigură o mare parte din necesarul de apă brută de la stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța, au rămas făra curent.

Având în vedere că la ora actuală nivelul în rezervorul stației Palas este aproape jumătate, RAJA SA a fost nevoită ca pe zonele deservite apa să fie pompată cu presiuni scăzute.

Astfel, abonații din cartierele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Inel I și Inel II au, începând cu ora 06.30, apă cu presiuni scăzute la robinete.

Totodată, din stația de tratare și pompare Palas pleacă spre orașul Năvodari și conducta magistrală de alimentare cu apă potabilă, cu diametrul de 1.000 mm.

Şi pe acest tronson se face livrarea/pomparea apei cu presiuni scăzute. La ora actuală, nu sunt probleme în furnizarea apei în orașul Năvodari, deoarece rezervorul stației de pompare principale din oraș este plin.

Tot noaptea trecută, au mai fost căderi de tensiune și la sursele și stațiile de pompare de la Vartop, Albești și Medgidia.

La ora actuală, nu sunt probleme în alimentarea cu apă în aceste localități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *