Wednesday, 17 October 2018
Acasă > Social > Apel pentru viață. La Năvodari va avea loc o acțiune de donare de sânge

Apel pentru viață. La Năvodari va avea loc o acțiune de donare de sânge

La Năvodari va avea loc mâine, 12 mai, o acțiune de donare de sânge, organizată de Primăria orașului și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

Cei care doresc să doneze sânge pentru pacienţii din spitale sunt aşteptați la la Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă (lângă Taxe si Impozite), aflat pe str. Sănătății nr. 2, din Năvodari,  cu un act de identitate valabil.

Acțiunea de donare se va desfășura între orele 08.30-13.30.

Donatorii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să aibă între 18 şi 65 de ani, să aibă greutatea peste 50 kg și să nu fi suferit de hepatită – de orice tip, TBC, sifilis, malarie, epilepsie, bruceloză, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă, boli de piele.

În ziua donării se recomandă un mic dejun ușor (sandwich-uri, fructe, lactate) și minim 500 ml lichide.

Un comentariu la “Apel pentru viață. La Năvodari va avea loc o acțiune de donare de sânge

  1. Oferta puternica: oportunitate de castig. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre cu subiectul INFO: cita_ct69@yahoo .com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.