miercuri, 26 februarie 2020
Acasă > Eveniment > Aproape 1.500 de jucării contrafăcute, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Aproape 1.500 de jucării contrafăcute, descoperite în Portul Constanța Sud Agigea

Aproximativ 1.500 de mașinuțe din plastic au fost descoperite ieri într-un container sosit în Portul Constanța Sud Agigea.

Jucăriile, fabricate în China, susceptibile a fi contrafăcute, au fost reținute de Poliția de Frontieră.

Marfa avea ca destinație o societate comercială din București.

”În data de 15.11.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din București. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 36 de ani, cu reședința pe raza municipiului Călărași.

În urma controlului au fost descoperite 1.418 mașinuțe din plasticce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de 112.260 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”, anunță Poliția de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *