miercuri, ianuarie 29, 2020
Acasă > Comunicate > Aproximativ două tone de motorină, confiscate la Cernavodă

Aproximativ două tone de motorină, confiscate la Cernavodă

Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat un cetăţean român care transporta cu o autoutilitară cantitatea de 1.900 litri de motorină fără documente legale.

În data de 08.02.2013, în jurul orei 00.20, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au executat o misiune specifică în zona de competenţă, în urma căreia au verificat pe malul Dunării, la kilometrul fluvial 295, o autoutilitară marca Fiat Ducato, înmatriculată în Constanţa.

În urma controlului au fost descoperite în interiorul autoutilitarei 10 butoaie metalice încărcate cu lichid, având miros specific de produs petrolier, susceptibil a fi motorină.

Conducătorul auto, cetăţeanul român C.I. în vârstă de 20 ani, a declarat că nu posedă documente justificative pentru respectivele butoaie, menţionând faptul că le-a găsit abandonate pe malul Dunării.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 1.900 litri de motorină, evaluată la aproximativ 8.500 lei.

Persoana în cauză, domiciliată în judeţul Constanţa, este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „însuşirea bunului găsit”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 216, alin. 1 Cod Penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *