Articole de încălțăminte și îmbrăcăminte contrafăcute, descoperite la Negru Vodă

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au descoperit articole de încălțăminte și vestimentare, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare totală de 105.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute.

În data de 24.04.2021, la Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă – Kardan, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui microbuz înmatriculat în Republica Bulgaria, un cetățean bulgar, în vârstă de 41 de ani.

În urma controlului specific, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul microbuzului, o geantă și doi saci din plastic, care conțineau 48 perechi de încălțăminte și 107 articole vestimentare. Toate bunurile purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de peste 105.000 lei  dacă ar fi fost comercilaizate ca și produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Sursa: Garda de Coastă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *