luni, februarie 24, 2020
Acasă > Comunicate > Asculta „Oda bucuriei”, când a văzut jandarmii, a schimbat melodia cu „O viaţa mea”

Asculta „Oda bucuriei”, când a văzut jandarmii, a schimbat melodia cu „O viaţa mea”

Un echipaj de jandarmerie a surprins o persoană care a sustras un casetofon de la un autoturism parcat în apropiere de Piaţa Ovidiu din Constanţa.

Vineri, 27 septembrie a.c., ora 04.30, jandarmii aflaţi în  patrulare în Constanţa, au observat la intersecţia străzilor Remus Opreanu şi Revoluţiei 22 Decembrie, un autoturism “Daewoo Matiz”, cu portiera din partea stâgă faţă forţată şi capacul de la rezervor deschis. Echipajul a observat că în interiorul autovehiculului torpedoul era deschis şi casetofonul lipsea, fiind smuls de la locului lui. Imediat au trecut la verificarea zonei şi au observat la aproximativ 30 de metri, o persoană. A fost somată să se oprească, moment în care aceasta a scos de sub hanorac mai multe obiecte pe care le-a aruncat la aproximativ trei metri distanţă.  La faţa locului, jandarmii au găsit un casetofon, un cleşte şi o şurubelniţă.

Cel în cauză, G. Ş., de 44 ani, din Constanţa, a declarat că nu avea nimic asupra lui şi că se întorcea acasă de la un restaurant din zonă unde a petrecut cu mai mulţi prieteni. Acesta a fost predat Secţiei 3 Poliţie Constanţa pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *