Acasă > Comunicate > Asociaţia Ivan Patzaichin, după trei ani de activitate

Asociaţia Ivan Patzaichin, după trei ani de activitate

Vineri, de la ora 11.00, la sala Dobrogea a Consiliului Judeţean Tulcea a avut loc o conferinţă de presă organizată de reprezentanţii Asociaţiei Ivan Patzaichin – Mila 23.

Multiplul campion olimpic Ivan Patzaichin şi Teodor Frolu, din cadrul Asociaţiei, au vorbit despre activităţile pe care le-au realizat în cei trei ani de activitate, dar şi despre planurile pe termen scurt şi mediu.

În acest sens, s-a discutat despre participarea Asociaţiei la târgul de turism de la Ulm (din iulie 2014), acolo unde şi-ar dori să realizeze un „atelier“ în cadrul căruia să fie construită o lotcă tradiţională, dar şi despre participarea la o expoziţie pe tema Deltei (alături de ARBDD), la Comisia Europeană.

„În ceea ce priveşte festivalul Rowmania, la anul, când vom ajunge la a cincea  ediţie, am putea intra în calendarul european“, a precizat Ivan Patzaichin.

Despre importanţa activităţilor derulate de această Asociaţie în Delta Dunării au vorbit preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, primarul Constantin Hogea şi guvernatorul ARBDD, Edward Bratfanof.

„Ivan Patzaichin aduce valoare tuturor evenimentelor în care se implică. Sunt bucuros că ţine aproape de noi, de judeţul Tulcea, de zona deltaică şi vreau să subliniez eforturile pe care le presupune această formă de promovare naţională şi internaţională. Trebuie să fim mândri că avem un om în spatele acestei strategii de destinaţie ecologică“, a spus Horia Teodorescu.

În continuarea acestei idei, primarul Constantin Hogea a menţionat faptul că este onorant pentru autorităţile tulcene să aibă parte de colaborarea unei valori precum Ivan Patzaichin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *