Atenție Părinți!

Întrebarea este  dacă mai știu părinții de ce și-au botezat copii!!! Vi se pare ciudată întrebarea? Nu este deloc ciudată și repet chiar: mai știu părinții de ce și-au botezat copii?
Păi haideți să vă dumiresc punând o altă întrebare: cum le vor explica unii, propriilor copii, când îi vor pregăti de  Spovedanie și de Sfânta Împărtașanie că două dintre cele mai mari păcate sunt vrăjitoria și uciderea, după ce i-au îmbrăcat în haine de vrăjitoare și ucigași și s-au mai și bucurat frenetic, ducându-i la petrecerea organizată tot de ei și cu acceptul lor, făcându-le și fotografii, nu de alta, dar să-și amintească copii și peste ani că l-i s-a inoculat satanismul, păgânismul, vrăjitoria și violența arătată în chip amuzant și ca motiv de bucurie, încă de micuți?
Cum mai vor peste ani ca pruncii lor să fie buni creștini, oameni iubitori de frumos, de blândețe, de dragoste de oameni, de Dumnezeu – că doar de aceea i-au și botezat, dacă de la cele mai mici vârste îi obișnuiesc cu URÂTUL, RĂUL și CRIMA sub masca bucuriei și a petrcerii?
Mă consternează de câtă inconștiență dau dovadă și cadrele didactice care organizează astfel de petreceri, când știu că îmbrățisând cariera de pedagog și formator de caractere, au un răspuns de dat și în fața societății și în fața lui Dumnezeu.
 Cu toții uită de  istoricul Halloweenului. Uneori o astfel de analiză poate ajuta. Originea acestei sărbători este plasată cu mii de ani în urmă în ocultism și păgânism, iar grupările satanice, în unele regiuni, îi atașează și astăzi o însemnătate deosebită.  Irlandezii, norvegienii, islandezii îi venerau pe zeii crimei și pe vrăjitori prin această sărbătoare, pe care o păstrează de mii de ani. Când au emigrat in America, au dus cu ei, evident, și tradițiile lor. Anumiți smintiți au reinterpretat-o profitând de imbecilitatea unora, ca fiind Sărbătoarea Tuturor Sfinților. Păi așa arată Sfinții? Plini de sânge, mutilați, cu topoare în mâini? Așa arată Sfinții? În haine de vrăjitori?  Sau mai bine să vă întreb: Sfinții CUI arată așa? De acolo a fost preluată mult mai târziu și în Europa. Consecințele? Le știm cu toții, dar măcar în Romania – unde pământul bătrânei Scitia Moris a fost călcat de Sfântul Apostol Andrei – întâiul trimis al Domnului Iisus, ar fi trebuit să existe o rezistență accerbă împotriva acestui rău ce a demonstrat în timp ce consecințe cumplite are.
 Inclusiv Vaticanul a condamnat sărbătoarea de Halloween, despre care susține că este „anticreștină”, fiind bazată pe un „curent subteran periculos al ocultismului”. Sfântul Scaun i-a avertizat pe părinți să nu-și lase copiii să se îmbrace în fantome și vampiri deoarece Halloweenul este o sărbătoare păgână a „terorii, a fricii și a morții”. Un ziar controlat de episcopii italieni, Avvenire, a cerut în 2009 boicotarea zilei de Halloween, despre care a spus că este „o celebrare a groazei și a macabrului” care ar putea să încurajeze „sectele satanice nemiloase și fără scrupule’’ Mai multe biserici din Florida au protestat în octombrie 2010 față de decorarea unui parc cu motive specifice sărbătorii Halloween, acuzându-i pe organizatori că promovează imagini ale „crimei și torturii” . „Părintele” modern al „bisericii lui Satan”, Anton Szandor LaVey, obișnuia să spună că Halloween este una dintre cele mai mari sărbători în calendarul satanic, alături de „Noaptea Walpurgică“ sau Sabatul vrăjitoarelor, de pe 1 mai. (aviz amatorilor?!?!?! și a acelora ce nu știu împotriva CUI  s-a stabilit ca Sărbătoarea Internaționala a Muncii să fie pe această dată!!!)
Bine că scoatem icoanele din școli, bine că ne consternăm când unii părinți propun serbări cu teme religioase, că doar ce?, trebuie să învețe copii noștrii să fie creștini? Bine că-i lăsăm să joace jocuri ce promovează crima și să deseneze chipuri de monștrii în loc să-i ducem la spovedanie și la Sfănta Liturghie Duminica, nu-i așa? Păi dacă este așa, să nu ne mai mirăm de urmări. Să nu ne mai miră că nu mai există respect, că s-au dus tradițiile noastre în care familia era unita, în care exista rușinea și bunul simț, că a luat-o lumea razna. Să acceptăm că vom culege ce am semănat. Dar oare pentru asta le-am dat naștere? Pentru asta i-am botezat?
Lăsând gluma amară la o parte, copii de astăzi nu știu că această sărbătoare a pătruns în țara noastră cu ajutorul unor posturi de televiziune. Cine și de ce le-a permis aproape că nu mai contează dar avem liberul arbitru și doar pentru asta vom da răspuns cândva.
Copii vor fi mâine ceea ce îi învățăm să fie astăzi.
Atenție Părinți! Voi veți răspunde de ce nu ați respectat juramântul depus la Sfântul Botez: MĂ LEPĂD DE SATANA! Și dacă nu mă credeți, discutați cu un preot dacă nu aveți duhovnic.

One thought on “Atenție Părinți!

  1. Aveti dreptate, ati atins un punct sensibil care a capatat amploare in ultima vreme.

    Oamenii, ar trebui sa ia aminte la cuvintele dumneavoastra…

    La revedere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *