Acasă > Social > Atenție! Se aglomerează traficul pe A2 București – Constanța

Atenție! Se aglomerează traficul pe A2 București – Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române estimează că valorile de trafic vor crește în următoarele orele pe Autostrada Soarelui, având în vedere numărul mare de turiști care pleacă de la malul mării la încheierea minivacanței de Rusalii.

Cei care părăsesc litoralul Mării Negre și se deplasează către Capitală și orașele din provincie pot folosi următoarele rute alternative:

– DN2: Constanța — Hârșova — Slobozia, DN2A: Urziceni — București;

– DN2A: Constanța — Hârșova — Giurgeni, DN3B — Chirana, DN3A: Fetești — Drajna și DN3: Lehliu — Fundulea — București.

IGPR precizează că la orele prânzului se circula normal pe A2, însă se așteaptă creșterea valorilor de trafic.

Potrivit INFOTRAFIC pe DN 1, între Predeal și Comarnic, traficul s-a aglomerat deja, iar în orele următoare numărul autovehiculelor ar urma să crească.

Poliția Rutieră a anunțat că la finalul minivacanței de Rusalii monitorizează în special traseele de deplasare dinspre stațiunile turistice către Capitală și celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 și A3, precum și sectoarele de drum dinspre punctele de trecere a frontierei.

“La întoarcerea din minivacanță, polițiștii continuă acțiunile din stradă, pentru prevenirea evenimentelor grave, combaterea încălcării regimului legal de viteză și salvarea de vieți. Sunt monitorizate, în special, traseele de deplasare dinspre stațiunile turistice către Capitală și celelalte aglomerări urbane, autostrăzile A1, A2 și A3, precum și sectoarele de drum dinspre punctele de trecere a frontierei”, se arată într-un comunicat al IGPR.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *