Acasă > Social > Atenție, se oprește apa în Constanța!

Atenție, se oprește apa în Constanța!

Atenție, se oprește apa în municipiul Constanța. Măsura va fi luată de SC RAJA SA pentru executarea unor lucrări de înlocuire și deviere a unui tronson din conducta de alimentare cu apă, din zona Universitate, pe b-dul Aurel Vlaicu din Constanța.

Pentru realizarea lucrării din zona Universitate, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile marți, 5 august 2014, în intervalul 08,00 – 18,00.
Vor fi afectați consumatorii de pe b-dul Aurel Vlaicu de pe tronsonul delimitat cu intersecțiile cu Aleea Universității și bulevardul Tomis, precum și abonații de pe străzile Diamantului, Smaraldului, Agatului, Opalului și Perlei.
SC RAJA SA își cere scuze faţă de abonații afectaţi de aceste lucrări şi îi asigurăm că echipele societății vor face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, consumatorii afectaţi de această oprire sunt rugați să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *