Atenție, se oprește apa la Constanța!

  •  
  •  
  •  
  •  

Atenție, se oprește apa în municipiul Constanța! Măsura este luată de SC RAJA SA pentru racordarea conductei principale de alimentare cu apă de pe bulevardul 1 Mai.

SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, 18 februarie 2015, în intervalul 07,00 – 21,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de Pasaj Gară – strada Traian – bulevardul 1 Mai – str. 1 Mai Vechi – Șoseaua Mangaliei (pe tronsonul magazinul Bila – Gară), cartierele Km4, Poarta 6 și Abator, dar și abonații alimentați prin punctele termice din zonele afectate.

Lucrările executate fac parte din POS Mediu, proiectul “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov”, în valoare de 215,26 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 50,25 milioane lei.

O componentă importantă a acestui proiect este și contractul de lucrări “Reabilitarea rețelei de apă potabilă pe Bulevardul 1 Mai, din municipiul Constanța”, în cadrul căruia conducta principală de alimentare cu apă cu diametrul de 600 mm, a fost înlocuită pe o lungime de aproape 1,5 km, tronson ce avea o vechime de peste 60 ani.

SC RAJA SA îi roagă pe toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *