sâmbătă, septembrie 21, 2019
Acasă > Externe > Atenționare de călătorie în Ucraina

Atenționare de călătorie în Ucraina

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care doresc să călătorească în Republica Ucraina că, urmare căderilor masive de zăpadă din ultimele 48 de ore, situația din Odessa și din toate localitățile regiunii este una critică, fapt pentru care autoritățile locale au oprit total circulația rutieră pe toate drumurile publice (internaționale, naționale, regionale și locale) din regiunile Odessa și Nikolaev, iar transportul în comun (cursele Reni-Izmail-Tatarbunar-Odessa) este blocat.

Întreruperi frecvente și pe perioade relativ îndelungate a alimentării cu energie electrică și apă au loc în toată regiunea, dar și în orașul Odessa.

Aeroportul Internațional Odessa a anunțat, încă din cursul zilei de 17 ianuarie 2016, suspendarea tuturor zborurilor, situația urmând a se reevalua în zilele următoare.De asemenea, traficul pe drumul principal de acces dinspre România către aceste regiuni, șoseaua Reni-Odessa, este în prezent oprit total din cauza căderilor masive de zăpadă și a viscolului. Totodată, pentru zilele imediat următoare, previziunile meteo se referă la intensificări ale viscolului, ger și polei în toată regiunea Odessa și, parțial, pentru regiunea Nikolaev.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *