luni, septembrie 16, 2019
Acasă > Social > Au adus bucurie în sufletele copiilor

Au adus bucurie în sufletele copiilor

150 de copii fără părinți din Constanța au avut ocazia să zâmbească din nou, iar pentru o zi au uitat de toate lipsurile. Voluntarii asociației cultural-artistice ,,Total dance Center” au pregătit programe artistice, iar cei mici au putut dansa și cânta.

 Campania ,, Dăruiește bucurie “ aflată la a doua ediție, se desfășoară în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanței.

“Din iunie vom desfășura mai multe activități aceasta fiind prima, o petrecere unde vom organiza cursuri de dans și jocuri. Vor urma jocuri în parc, vizite la herghelie, vom viziona și un film, iar la sfârșitul lunii vom avea un spectacol mare la Casa de Cultură.” a declarat Anca Floca.

“Acest eveniment este dedicat copiilor din centrele de plasament ale Constanței. Astăzi, practic, ne deschidem sufletul și casa noastră. ” a spus Andreea Serghi.

Copiilor de la centrele de plasament li s-au pregătit programe speciale și s-au distrat pe cinste.

Voluntarii s-au implicat atât cu sufletul, dar și financiar și au reușit să facă acest proiect posibil.

“Vreau să-i ajut pe acești copii să se integreze în societate, șă-și găsească ulterior un loc de muncă.” a spus Diana Gaică, voluntar.

Această acțiune este prima dintr-o serie de opt la care s-au gândit organizatorii pentru a-i ajuta pe cei fără părinți să se integreze mai ușor în viața socială. Copiii vor participa, de asemenea, la cursuri de călărie, la lecții de dans, vor merge la film și vor fi învățați tehnici simple de aikido.

Redactor: Bogdan Bolojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *