Au început înscrierile la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu”

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” anunță că au început înscrierile pentru maiștri militari de marină.

Înscrierile se fac ONLINE, la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php,  folosind inclusiv butonul Sign Up/Înscrie-te de pe pagina de Facebook.

Cei interesați pot merge și personal la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care domiciliază.

Adresele și numerele de telefon sunt disponibile aici: www.recrutaremapn.ro/contactbir.php

Termenul limită pentru înscrieri este 02 iunie 2023.
Se pot înscrie elevii aflaţi în ultimul an de liceu şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat şi vârsta de cel mult 28 de ani împliniţi în cursul anului 2023.

Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu” este o instituţie militară de învăţământ postliceal, subordonată Statului Major al Forţelor Navale, care asigură formarea, specializarea şi perfecţionarea personalului necesar Forţelor Navale precum şi altor beneficiari în vederea exploatării, întreţinerii şi reparării tehnicii şi armamentului din dotare, asigurând totodată competenţele de lideri ai structurilor de la baza carierei militare: echipă, grupă, echipaj.
Şcoala are o durată de doi ani şi formează maiştri militari pentru Forţele Navale precum şi pentru alţi beneficiari din sistemul naţional de apărare.

Sursa: Şcoala Militară de Maiştri Militari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *