Au început înscrierile pentru cursa ciclistă din Munții Măcinului

  •  
  •  
  •  
  •  

Au început înscrierile la cea de-a doua ediţie concursul de ciclism „Explorer MTB Challenge”, ce se va desfăşura la Luncavița, pe data de 21 iunie.

Anul acesta, pentru cursa din munții Măcinului, au fost alese două trasee, unul scurt, cu lungimea de 38 de kilometri pentru amatori, ciclabil în proporţie de 99,9%, şi unul lung, de 57 kilometri pentru categoria Elite.

”Explorer MTB Challenge este un concurs eveniment şi, pe lângă partea de competiţie sportivă, Asociaţia Explorer promovează şi o acţiune de donare de carte, astfel fiecare concurent este rugat, în măsura în care poate, să doneze o carte ce va ajunge în biblioteca locală”, a declarat primarul comunei Luncaviţa, Ştefan Ilie.

Explorer MTB Challenge este un concurs de ciclism Cross Countrycare se desfăşoară în zona comunei Luncaviţa, prin păduri și drumuri de țară pe o distanță de aproximativ 36 de km. Startul se va da la ora 12.00, iar la ora 14.00 sunt înregistrate primele sosiri. Distanța totală trebuie parcursă în maxim patru ore atunci când traseul este uscat. În cazuri excepționale, limita de timp se extinde sau se așteaptă până la ultimul sosit.

Vârsta minimă pentru participarea la Explorer MTB Challenge este de 18 ani, excepție făcând tinerii între 15 şi 17 ani, însoţiţi de un părinte care îşi va da acordul scris pentru participare în ziua ridicării pachetului. Organizatorii concursului sunt Asociaţia Explorer împreună cu Primăria Comunei Luncaviţa.

Sursa: Obiectiv – cotidian de Tulcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *