Acasă > Administratie > Au început pregătirile de iarnă

Au început pregătirile de iarnă

La sediul Prefecturii Constanța a avut loc simultan cu ședința de lucru ținută de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, o altă întrunire prezidată de secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Constantin Chiper.

În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, secretarul de stat, Constantin Chiper, a analizat împreună cu autorităților locale pregătirea pentru sezonul rece 2013-2014.

„Am atras atenția asupra obiectivelor principale pe care le avem și anume  protejarea sănătății și a vieții oamenilor, dar și a bunurilor materiale pe care le dețin. Pe lângă problem salvării oamenilor și problma blocării drumurilor, din experiența anterioară, știm că avem problema  întreruperii curentului electric.„ a spus Constantin Cătălin Chiper, secretar de stat în MAE.

Constantin Chiper a precizat că în perioada de iarnă ar vrea ca serviciile de alimentare cu energie electrică să se facă în condiții cât mai bune. Prefectul Județului Constanța a anunțat că va trimite utilaje de deszăpezire și pe rutele ocolitoare ale Podului Agigea.

„Vom avea dislocate, în imediata apropiere a rutei ocolitoare pentru TIR-uri, câteva utilaje care să intervină cât mai repede în caz de blocare a drumului.„ a afirmat Eugen Bola, prefectul județului Constanța.

Reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne a avut rugămintea ca sintagma “Autoritățile au fost luate prin surprindere”, să nu mai existe și în acest an la Constanţa.

Autor: Sorin Hulubei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *